Dunderbeist + Dead Dispute 21.02.2020

DUNDERBEIST

Dunderbeist legger ut på veien i 2020 – med nye låter og en uthult konsertsult innabords.

Dunderbeist er meget produktive og har allerede gitt ut hele seks album og to EPer; «Second Hand Theft» (2008), «8 Crows and Counting» (2009), «Rovmord EP» (2010), «Dunderbeist» (2011), «Black Arts & Crooked Tails» (2012), «Songs Of The Buried» (2012), «Hyklere» (2015) og «Tvilja» (2017).

Medlemmene har lang erfaring fra tidligere etablerte band, som Stonegard og Krace, og Dunderbeist har nå vært aktive i over ti år. I løpet av karrieren har bandet fått en stor fanbase i Norge og deler av Europa.

Gjennom hele sin karriere har bandet fått gode kritikker for sine utgivelser, og med albumet «Black Arts & Crooked Tails», fikk Dunderbeist sitt internasjonale gjennombrudd, og ble umiddelbart bekreftet til større festivaler og turneer. Bandet har også lagt ned mye arbeid i å turnere i Norge. Her har de gjennom høy live-aktivitet og særdeles gode konserter, pådratt seg et velfortjent rykte som et av de aller beste rock- og metal-bandene i Norge.

Ny singel «Dødskyss» ble sluppet september 2019, og er en smakebit på kommende plate som slippes tidlig 2020

http://smarturl.com/dodskyss

Billetter selges på Ticketco kr. 250,- frem til kl 16.00 samme dag, deretter kr 300,- i døra.
Aldersgrense 20 år.

Dead Dispute er et skatepunk band fra Kristiansand. De slapp ifjor sin første EP som ligger på spotify og skal nå i januar slippe sin andre EP. De kombinerer punchy trommer, med drivende gitarriff og tekster med glimt i øyet. I løpet av de to første månedene har singlene fra denne nye EP-en fått over 100 000 avspillinger på sosiale medier så de er overbeviste om at dette er musikk som fenger folk. Live spiller de en leken blanding av punkrock og god gammeldags rock n´ roll. Egenskrevne låter blir supplert med fengende coverlåter publikum garantert kjenner, noe som garantert gir høy skålefaktor og allsangstemning!

Medlemmene er Kristin Siljan (gitar), Alexander Jahr (vokal), Even Oakley (bass), Bjørnar Skatter Kolbjørnsrud (gitar) og Sander Wold (trommer).