09.02.19: Blood Red Throne – Deception – Sublime Eyes

Blood Red Throne – Official

De norske dødsmetall-kongene Blood Red Throne kommer til Megafon i Skien lørdag 9. februar! Bandet feirer 21 år i 2019 der ny plate står får tur, men først skal det herjes litt i Sør-Norge!

Blood Red Throne er kjent for sitt brutale og energiske liveshow og har turnert verden over med band som Dimmu Borgir, Suffocation og Enslaved for å nevne noen.

Deception – NO

Tidligere kjent som Art of Deception. Etter at bandet ble etablert i 2012 har de skaffet seg mye erfaring. De har blant annet turnert med Nile, Insomnium og Terrorizer, og har i tillegg spilt store festivaler som Karmøygeddon og Bloodstock.

Allerede i januar måned slipper de ny musikk, bare et halvt år etter deres siste utgivelse ¨Path of Trees¨ som resulterte i en så godt som utsolgt kveld på Tribute i Sandnes på deres releasefest.

Sublime Eyes

Sublime Eyes er et melodisk og groovy death/thrash metall band fra den regnfylte kysten av Stavanger.

Musikken kan best beskrives som melodisk, hissig, og rett i trynet metall av den varierte sorten a’la At The Gates, Testament, Devildriver og Lamb Of God.

Liveshowene kan beskrives som energiske og intense med heavy og raske riff, elleville gitarsoloer, bånn gass trommer og en karismatisk vokalist!

Over årene har bandet spilt både i innland og i utland på festivaler som Norway Rock Festival, Karmøygeddon og Bloodstock Open Air i England med band som Megadeth, Slayer, Machine Head, In Flames og Slash på plaketen. I 2018 spilte Sublime Eyes inn album nr 3. Her blir musikken tatt til nye høyder. More is more! Albumet forventes å bli sluppet iløpet av 2019. Judge jury and executioner. – we are Sublime Eyes.

Aldersgrense 20 år

Billetter

Pris
Ticketco kr. 200,-
Billetter i døra kr. 250,-